UnaVita

Primjena wingwave coachinga

primjena wingwave coachinga

 

1. Smanjenje stresa

Primjena wingwave coachinga u stresnim situacijama privatno, poslovnoj organizaciji, uključujući konflikte unutar tima, razmirice s poslovnim klijentima, uvrede, razočarenja ili stopiranja u napredovanju. Wingwave je učinkovit i kod nesanice, straha od letenja, straha od vađenja krvi kod sistematskog pregleda,  itd.

2. Jačanje mentalnih resursa-postizanje osobnog uspjeha

Podrazumijeva povećanje kreativnosti, izgradnju pozitivne percepcije o sebi, jačanje vlastitih snaga tj resursa i jasna vizualizacija ciljeva. Strah od javnog nastupa i anksioznost uz primjenu metode wingwave izvrsno se transformiraju u povećanje samopouzdanja.

3. Wingwave coaching kod uvjerenja

Ovdje se radi o pronalaženju negativnih uvjerenja npr. ‘Nisam uspješan’ i pretvaranju u pozitivna uvjerenja. Izjave ‘ Moram biti perfektan’ također mogu biti zamka za negativna i blokirajuća uvjerenja. Cilj je wingwave coachingom pomoći klijentu izgraditi emocionalno stabilna uvjerenja koja će mu pomoći izdržati zahtijevne situacije mentalnog stresa.

Zašto wingwave coaching
razlike u govoru tijela između muškaraca i žena

Razlike u govoru tijela između muškaraca i žena

Razlike u govoru tijela između muškaraca i žena U čemu su razlike kako muškarci i žene komuniciraju?   Bez obzira koliko ste slični svome partneru, postoje pojedine ključne razlike u načinu korištenja govora tijela između spolova koje bi trebali znati. Prvo, verbalno: Muškarci i žene upotrijebe otprilike isti broj riječi[…]

Learn More