UnaVita

Mir. Potpuni mir.

Izloženost stresu na poslu danas je svakodnevnica i s njim se je susrela većina ljudi u većoj ili manjoj mjeri.

Stres na poslu može uzrokovati loša organizacija, loša komunikacija, rokovi, loši međuljudski odnosi, prekovremeni rad, premorenost, strah od gubitka posla itd.

Neki od simptoma koji prate radni stres je nervoza, anksioznost, glavobolja, napetost (…) i svi se oni, dugoročno gledajući, negativno reflektiraju na poslovanje i ostvarivanje ciljeva. Ono što je sigurno je da se smanjuje kvaliteta posla, učinkovitost djelatnika, donošenje odluka, a s druge strane povećavaju se izostanci s posla i odlazak na bolovanje, što sve na kraju košta.

Iz gore navedenog može se zaključiti kako je iznimno važna prevencija stresa u radnom okruženju. Istraživanja provedena u tvrtkama koje su koristile neke od tehnika smanjenja stresa pokazuju kako se razina produktivnosti povećala i do 70%, djelatnici su zadovoljniji a time i produktivniji.

Tvrtkama koje žele podržati svoje djelatnike potičući ih da se brinu o svome zdravlju, pokazujući im i svojim vlastitim primjerom, nudimo program Autogenog treniga u grupi ili individualno.

autogeni trening i zadovoljni zaposlenici

Krećemo s okupljanjem grupe za grupni trening.

Radimo kroz osam tjedana u trajanju od sati/sat i pol na način da ćemo svaki put raditi po jednu dodatnu formulu, a koje čine cjelinu.
Preporučamo da polaznici samostalno vježbaju vježbe 3-5 puta dnevno kako bi ulazak u opušteno stanje postalo prirodno i jednostavno.

Polazniku je opravdan 1 nedolazak.

Cijena na upit.

Razina Autogenog treninga: osnovna

Što kažu naši polaznici

Prijavite se

Voditelj:

Monika Brkanac, Life and Business coach , NLP master, NLP savjetnik (edukacija u tijeku) i učitelj Autogenog treninga (osnovna, srednja i viša razina) s iskustvom u prakticiranju metode i podučavanju klijenata.

Više o Moniki.

Referentna lista