UnaVita

Autogeni trening-trajanje i cijena

Autogeni trening-trajanje i cijena treninga

Autogeni trening uči se kroz osam tjedana u trajanju od sati/sat i pol na način da ćemo svaki put raditi po jednu dodatnu formulu, a koje čine cjelinu.
Preporučamo da polaznici samostalno vježbaju vježbe 3-5 puta dnevno kako bi ulazak u opušteno stanje postalo prirodno i jednostavno.

Za Autogeni trening možete se odlučiti vježbati individualno ili u grupi.

Prednost individualnog treninga:

  • Vježbanje u terminima koji vama odgovaraju.
  • Atmosfera je više privatna.
  • Tempo vježbanja prilagođen vama.

Cijena individualnog treninga 1.000,00 kn/susret (8 dolazaka). Polazniku je opravdan 1 nedolazak.

Prednosti grupnog treninga:

  • Razmjena iskustva u grupi.
  • Dodatne informacije koje možete dobiti u grupi.
  • Cijena treninga je niža.

Cijena grupnog treninga 100,00 kn/osoba (grupa do 10 polaznika, 8 dolazaka). Polazniku je opravdan 1 nedolazak.

 

Autogeni trening za tvrtke

Izloženost stresu na poslu  danas je svakodnevnica i s njim se je susrela većina ljudi u većoj ili manjoj mjeri. Stres na poslu može uzrokovati loša organizacija, loša komunikacija, rokovi, loši međuljudski odnosi, prekovremeni rad,  premorenost, strah od gubitka posla itd. Neki od simptoma koji prate radni stres je nervoza, anksioznost, glavobolja, napetost (…) i svi se oni, dugoročno gledajući, negativno reflektiraju na poslovanje i ostvarivanje ciljeva. Ono što je sigurno je da se smanjuje kvaliteta posla, učinkovitost djelatnika, donošenje odluka, a s druge strane povećavaju se izostanci s posla i odlazak na bolovanje, što sve na kraju košta.

Iz gore navedenog može se zaključiti kako je iznimno važna prevencija stresa u radnom okruženju. Istraživanja provedena u tvrtkama koje su koristile neke od tehnika smanjenja stresa pokazuju kako se razina produktivnosti povećala i do 70%, djelatnici su zadovoljniji a time i produktivniji.

Tvrtkama koje žele podržati svoje djelatnike potičući ih da se brinu o svome zdravlju, pokazujući im i svojim vlastitim primjerom, nudimo program Autogenog treniga u grupi ili individualno.

Cijena treninga za tvrtke, po upitu.

Polazniku je opravdan 1 nedolazak.