UnaVita

Unaprijedite komunikacijske vještine

Ukoliko imate poslovnu, romantičnu ili društvenu komunikaciju i fokusirate se samo na riječi, ne koristite svoj najmoćniji alat koji imate, a to je neverbalna komunikacija.

DATUM RADIONICE: 29.05.2021.

TRI RAZLOGA ZAŠTO DOĆI NA RADIONICU

Komunikacija je moja tema

Svakodnevno komunicirate s ljudima i znanje čitanja neverbalnih gesta i ekspresija lica pomoći će vam prilikom sklapanja ugovora, pregovaranja, u prodaji, odnosu s kupcima itd.

Nove komunikacijske vještine

Usavršite vještinu prezentacije u javnosti i naučite kako primjenjivati alate neverbalne komunikacije prilikom nastupa, prezentacije proizvoda ili usluge.

Izoštravanje čula

Znati pravilo čitati neverbalne geste i ekspresije lica pomoći će vam u otkrivanju što ljudi zaista govore, koje emocije se kriju iza određene rečenice i da li je izrečeno istina ili laž.

VIŠE O RADIONICI

Kome je namijenjena?

 • rukovoditeljima/direktorima/vlasnicima tvrtki koji žele poboljšati vještine upravljanja zaposlenicima
 • liderima u nastajanju  koji žele naučiti kako razviti povjerenje i sposobnost čitanja ljudi
 • specijalistima u prodaji koji žele usavršiti vještinu čitanja i procjenjivanja klijenata te izgradnju povjerenja i kredibiliteta
 • voditeljima i specijalistima koji rade u ljudskim resursima i žele usavršiti procjenu vjerodostojnosti potencijalnih i postojećih zaposlenika
 • osobama koje rade u školama i vrtićima
 • svim ostalima koji žele unaprijediti vještinu neverbalne komunikacije i socijalnu inteligenciju.

Zašto je ovo edukacija za vas

Interaktivna radionica putem koje ćete dobiti konkretne alate primjenjive u poslovnom  i privatnom životu. Tijekom radionice bavimo se primjerima iz prakse i analizama stvarnih slučajeva putem video klipova. Coaching pitanjima potičemo introspekciju vlastitog govora tijela potkrijepljeno posebno izrađenom skriptom za samoprocjenu vlastite neverbalne komunikacije. Cilj radionice je postići izvrsne neverbalne komunikacijske vještine koje će pojačati vašu kongruentnost i naglasiti ono što govorite.

Voditelj radionice

Željko Trivanović, licencirani trener neverbalne komunikacije

 • Certificiran u ime tvrtke tvrtke Science of People
 • Ekspert za mikroekspresije lica tvrtke PEG (Paul Ekman Group)
 • Ekspert za analizu izjava (Mark McClish)
 • NLP Practitioner
 • Wingwave coach

Referentna lista

Što kažu polaznici naših edukacija

Na radionici je predavač sustavno i jasno prezentirao osnove neverbalne komunikacije s mnoštvo primjera koji imaju znanstvenu podlogu. Bilo je zabavno, korisno i poučno. Edukacija: Moć Neverbalne Komunikacije

Mirta Fraisman Čobanov

Osobno sam jako zadovoljan prezentacijom i edukacijom. Smatram da će mi sama edukacija koristiti u daljnjem napretku. Nisam vam slao nikakve dojmove, jer sam želio vidjeti kako će sama edukacija utjecati na mene i moju neverbalnu komunikaciju. Zaista sam zadovoljan i stalno razmišljam o tome kada razgovaram s ljudima. Hvala vam puno i lijep pozdrav.

Ante Brozović

prijava na edukaciju

Znanje i vještine stečene tijekom radionice mogu se primjenjivati u pregovaranju, prodaji, razgovoru za posao, selekciji kandidata, vođenju timova i delegiranju, javnim nastupima, izgradnji i unapređenju odnosa s partnerom, djecom, klijentima (…) Govor tijela najbolja je interpretacija psihologije ljudskog ponašanja.

Želite znati koliko ste dobri u otkrivanju laži. Kliknite na gumb i zatražite upitnik.

cijena

800 kn

/po osobi

Datum radionice: 29.05.2021.

Oblik radionice: uživo, broj polaznika ograničen do max10 ljudi

Vrijeme radionice: 09.00-16.00

Adresa: Ribnjak 18a

Predavač: Željko Trivanović


  * Podaci označeni zvjezdicom su obavezni za unos.