UnaVita

From the blog

Strah od vožnje automobila i wingwave metoda

strah od vožnje automobila

Strah od vožnje automobila i wingwave metoda

Kako pobijediti strah od vožnje automobila

 

Strah od vožnje automobila je vrlo česta emocija koju uglavnom imaju žene. Čest scenarij koji se može vidjeti je da je klijentica položila vozački ispit i nakon nekog vremena stvorio se osjećaj straha, bilo da je riječ o vožnji gradskim ulicama, autocestom ili se je neko negativno iskustvo toliko potisnulo da ga klijentice nisu ni svjesne.

Situaciji svakako ne ide na ruku je i okolina koja svojim ponašanjem taj isti strah pojačava te nameće dodatni teret klijentici.  Iako bi se neke stvari bitno pojednostavile, strah je taj koji bloka i komplicira život ponajviše ženama koje s nalaze u toj situaciji.

Što učiniti i odakle krenuti?

Ako je patnja dovoljno velika i cilj atraktivan, u ovom slučaju, vožnja automobila, strah je moguće riješiti.

U uklanjanju straha vrlo uspješna pokazala se primjena wingwave metoda.

U nastavku vam donosim promjer iz prakse:

Jedna vrlo draga mlada žena položila je odavno vozački i od kada je položila nije sjela u auto i vozila. Što suprug, što ona sama, pritisak od toga da bi trebala voziti i zašto ne vozi samo je rastao. Iako je racionalizirala sve razloge kako nema potrebe za strahom, on je još uvijek bio prisutan i doslovno se manifestirao na fizičkoj razini od mučnine u trbuhu do klecanja nogu i znojnih ruku. Uz jedno vrlo kratko wingwave procesiranje i radu na negativnoj emociji straha, zatim usađivanju pozitivnih resusa i sidrenje, problem je bio riješen, i to doslovno, nakon 5 dana klijentica je sjela u auto i odvezla se u susjednu ulicu.

Odlični rezultati primjenom wingwave metode postižu se ukoliko želite ukloniti strah od leta avionom, strah od visine i ostale fobije…