UnaVita

Neverbalna komunikacija za tvrtke

Naglasite svoju poruku, pokažite samopouzdanje i povežite se s ljudima

Govor tijela čini većinu poslovne komunikacije

Rapport. Povjerenje. Prvi dojam.

Većina poslovnih procesa, kao što je pregovaranje oko ugovora, zatvaranje prodaje, podrška korisnicima ili upravljanje zaposlenicima, mnogo su složeniji od samih riječi.

Iskoristite svoje tijelo kao alat kojim ćete naglasiti poruku, stvoriti povjerenje i izgraditi kvalitetan odnos.

Neverbalni signali su 12 do 13 puta snažniji od pripadajućih riječi. Stoga, ako govorimo jedno, a tijelo pokazuje drugo, ljudi će vjerovati našem tijelu. 

Bussines paketi Neverbalne Komunikacije

Naručite odmah Edukaciju

PRODAJA

Tijekom prodajnog procesa od ključne važnosti je prepoznati neizrečene poruke i skrivene emocije. Prodavači koji znaju čitati skrivene emocije ostvaruju i do 20% veću prodaju.

ODNOS S KUPCIMA

Iskoristite sve alate neverbalne komunikacije i izgradite kvalitetne i dugoročne odnose sa klijentima/kupcima. Neverbalna komunikacija čini većinu naše komunikacije.

LJUDSKI RESURSI

Usavršite vještinu čitanja govora tijela, skrivenih emocija. Prepoznajete crvene zastavice u komuniciranji koji upućuju na laž.

PODUZETNICI

Neverbalna komunikacija ne samo da će vam pomoći biti učinkovitiji u poslovanju, već će vam dati i dodatnu prednost nad konkurencijom. 93% naše komunikacije čini neverbalna komunikacija.

START-UPOVI

Prikupljanje sredstava i potraga za investitorima može biti poprilično stresna. U naučite kako koristiti govor tijela kako biste dobili potrebna sredstva i izdvojili se od konkurencije.

ŠKOLE

Pred vama je zahtjeva publika, stoga naučite kako koristiti moćan govor tijela, kako čitati neizrečene emocije i na koji način prepoznati kad netko 'zaobilazi istinu'. Izoštrite svoja čula neverbalnom komunikacijom.

NOVINARI

Naučite kako koristiti govor tijela kako bi uspostavili odnos i povjerenje. Naučite kako uočiti skrivene emocije u izrazima lica. Naučite kako otkriti poluistinu prepoznavanjem najčešćih verbalnih žarišta koja odskaču od jezika tijela.

ODVJETNICI

Naučite kako učinkovito i strateški koristiti govor tijela kako bi saznali koje geste i izrazi lica upućuju na skrivene emocije i stres. Način na koji se predstavljate klijentima, svjedocima i porotnicima šalju poruke o vašoj vjerodostojnosti, pouzdanosti i simpatičnosti. Kakav je vaš govor tijela?

SVI OSTALI

Bez obzira koja ste profesija koristite neverbalnu komunikaciju. Odvažite se na učenje novog jezika i pokazati ćemo vam koje neverbalne geste treba tražiti, a koje ukazuju da vam osoba možda ne govori istinu.

Kontaktirajte nas

zeljko trivanovic nas tim

Željko Trivanović

Certificirani Trener Neverbalne komunikacije tvrtke Science of People i certificirani Ekspert za mikroekspresije lica tvrtke PEG (Paul Ekman Group) i Analizu izjava (Mark McClish) .

Više o Željku.