UnaVita

Pravila o zaštiti privatnosti

UnaVita Politika privatnosti

 1. Zašto su nam potrebni vaši osobni podaci?

UnaVita koristi informacije iz naše interakcije s vama i drugim korisnicima kao i sa trećim stranama kako bi postigla cilj pružanja najkvalitetnije usluge i proizvoda.

UnaVita poštuje prava privatnosti naših posjetitelja i prepoznaje značaj zaštite o njima prikupljenih informacija. U tu svrhu smo uspostavili procedure kako bismo osigurali sigurnu obradu vaših osobnih podataka.

Politika privatnosti informira vas o vrsti materijala koji prikupljamo i o načinu; o svrsi za koju prikupljamo i koristimo; o vašim pravima i opcijama koje se tiču upotrebe vaših osobnih podataka; kako se vaši podaci obrađuju i s kime se dijele; i o tome koliko dugo pohranjujemo vaše informacije i sl. Molimo pročitajte pažljivo.

DEFINICIJE:

Definicije osobnih podataka znače bilo koju informaciju koja se tiče identificirane ili prepoznatljive fizičke osobe. Prepoznatljiva osoba je ona osoba koja se može identificirati, direktno ili indirektno, osobito pomoću reference za prepoznavanje kao što je ime, identifikacijski broj, podatak o lokaciji, nekom online identifikatoru ili pomoću jednoh ili više čimbenika specifičnih za fizički, psihološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet od te osobe.

Kad koristimo pojam “obrada” mislimo na bilo koji postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupu osobnih podataka, bilo automatiziranim sredstvima, kao što su prikupljanje, snimanje, organiziranje, upotreba, otkrivanja putem prijenosa, diseminacije ili čineći dostupnim svrstavanje i kombiniranje, restrikciju, brisanje i uništavanje.

 1. Tko kontrolira podatke?

UnaVita određuje svrhu i sredstvo obrade vaših osobnih podataka. Noseći se sa svojim zakonskim odgovornostima, kontroler podataka zakonski je odgovoran za pohranjivanje i upotrebu osobnih informacija na računalo ili ručne datoteke.

Pojedinosti o kontaktu:

UnaVita
Vijenac 5b/6
10 000 Zagreb
TeL 091 495 04 51
Email: info©unavita.hr

UnaVita ne zapošljava službenika za zaštitu podataka. Ako imate bilo kakvo pitanje ili zabrinutost u vezi privatnosti ili ako imate bilo kakav upit koji se tiče osobnih podataka koje ste nam pružili, molimo kontaktirajte UnaVitu u bilo koje vrijeme. Za pojedinosti ili kako nas pošaljite email direktno našoj odgovornoj osobi: info@unavita.hr

 1. Koji osobni podaci se prikupljaju

Sve naše aktivnosti temelje se na strogo etičkim načelima i zakonskim zahtjevima, a mi se zalažemo za zaštitu privatnosti svih posjetitelja naših web stranica. Zbog toga način na koji prikupljamo i pohranjujemo informacije, uključujući i osobne podatke, ovisi o tome kako se koriste naše web stranice i povezane usluge. Ne prikupljamo nikakve osjetljive podatke o vama.

3.1 Podaci prikupljeni kroz vašu interakciju s nama

Različite tehnologije mogu se koristiti na našim web stranicama kako bismo ih poboljšali, učinili ih jednostavnijim, user-friendly, učinkovitijim i sigurnim. Takve tehnologije mogu dovesti do automatskog prikupljanja osobnih podataka od strane nas ili trećih strana u naše ime. Primjeri takvih tehnologija uključuju kolačiće, flash kolačiće i web-analizu.

Naša web stranica može s vremena na vrijeme sadržavati veze na i s web stranica naših partnerskih mreža. Ako pratite vezu s bilo kojom od ovih web stranica, imajte na umu da ove web stranice imaju vlastita pravila o privatnosti za koje ne prihvaćamo nikakvu odgovornost. Provjerite ta pravila prije postavljanja osobnih podataka na njihove web stranice.

3.1.1 Click-stream podaci

Kada posjetite našu web stranicu, podaci se šalju s vašeg preglednika na poslužitelj. Ti podaci ponekad omogućuju nam da optimiziramo naše usluge i poboljšamo vaše iskustvo na našim web stranicama. Podatke automatski prikupljamo i pohranjujemo mi ili treće strane u našu korist .

Možemo prikupljati informacije o vašem računalu za svrhe administracije sustava, kao i za prijavljivanje skupnih informacija za svrhe unutarnjih marketinških analiza. Ovo su podaci o postupcima i uzorcima pregledavanja naših korisnika i mogu uključivati sljedeće:

 • IP adresa posjetitelja
 • Datum i vrijeme posjeta
 • URL preporuke (web mjesto s koje je posjetitelj poslan)
 • Stranice posjećene i korisničko putovanje na našoj web stranici
 • Informacije o korištenom pregledniku (vrsta, verzija, operativni sustav itd.)

3.1.2 Kolačići

Na našoj web stranici ne koristimo kolačiće

 

3.1.3 Re-targeting tehnologije

Naša web stranica može koristiti re-targeting tehnologije. To nam omogućuje izravno i osobno oglašavanje posjetiteljima koji su već pokazali interes za naše usluge .

Također možemo surađivati s  tvrtkama koje koriste tehnologije praćenja kako bi postavljali oglase u naše ime putem Interneta. Te tvrtke mogu prikupljati informacije o vašim posjetima našim web stranicama, kao i vašoj interakciji s našim komunikacijama, uključujući oglašavanje.

Re-targeting tehnologije analiziraju i prikazuju oglase na temelju vašeg prethodnog ponašanja pri surfanju.

3.2 Podaci koje vi pružate

Osim podataka prikupljenih automatiziranim sredstvima (vidi 3.1), obrađujemo i podatke koje ste nam dali. To uključuje, ali nije ograničeno na:

 • Osobni podaci koji vas identificiraju kao pojedinca – naime, vaši kontakt podaci, vaše ime i prezime
 • Informacije koje nam dostavite putem trećih strana kao što su Facebook, Instagram.
 • Informacije koje prenesete na našu web stranicu ili ih dijelite koristeći naše usluge.
 • Informacije skupljenje preko kvizova i drugih nagradnih igara.

Možda vas također zamolimo da ispunite anketna istraživanja koja upotrebljavamo u istraživačke svrhe, iako niste obvezni odgovoriti na njih. Sve ove podatke karakterizira činjenica da ste ih dobrovoljno pružili. Te informacije upotrebljavamo u svrhe navedene u ovim politici privatnosti. Možete u bilo kojem trenutku izmijeniti svoje osobne podatke ili se usprotiviti njihovoj daljnjoj obradi (Molimo pogledajte paragraf 7).

 1. Kako se obrađuju prikupljeni podaci?
 • Omogućiti sudjelovanje u nagradnim igrama, natjecanjima i sličnim promocijama te administraciji takvih aktivnosti. Neke od ovih aktivnosti imaju dodatna pravila koja mogu sadržavati dodatne informacije o načinu na koji koristimo i otkrivamo vaše osobne podatke.
 • Uz vaše dopuštenje, možemo vas kontaktirati izravno putem podataka koje ste pružili (na primjer, poštanske usluge, email, tekstualne poruke, telefon ili bilo koji drugi elektronički uređaj) za marketing, oglašavanje i istraživanje tržišta. Na primjer, to uključuje informacije vezane uz UnaVita usluge posebne ponude i promocije.

Kako bismo vas mogli kontaktirati s informacijama koje su od posebnog interesa za vas, vašu cjelokupnu interakciju s UnaVitom -vrste newslettera/biltena na koji ste pretplaćeni, zajednički će se analizirati i koristiti. Možemo koristiti vaše osobne podatke za marketing, oglašavanje i istraživanje tržišta. U stavku 7 naći ćete informacije o svojim pravima, npr. kako povući vašu suglasnost ili izmijeniti osobne podatke.

4.1 Kada posjetite web stranicu UnaVita, vaši osobni podaci mogu se obrađivati ​​na sljedeće načine:

 • Sadržaj, A / B testiranje i analiza pregledavanja usluga
 • Analiza izvora prometa
 • Interna analiza pretraživanja
 • Analiza kupnje
 • Analiza uređaja
 • Re-targeting marketing
 1. Pravna osnova

Kada kupite našu uslugu ili stupite u bilo koji drugi oblik ugovora s nama, obradit ćemo vaše konvencionalne osobne podatke za tu određenu svrhu.

Pravna osnova za koju možemo obraditi Vaše osobne podatke navedena je u članu 6. stavku 1., b) Uredbe EU o osobnim podacima (EU) 2016/679 (GDPR), jer je obrada vaših podataka neophodna za ispunjenje našeg ugovora s vama ili nama kako bismo se bavili vašim pitanjima i slično, prije sklapanja ugovora.

Također možemo obrađivati ​​vaše uobičajene osobne podatke na temelju pravila u članu 6. stavku 1, f), ako niste našim interesima nadmašili vaša prava na privatnost i zakonsku slobodu. Imamo legitiman interes za obradu vaših osobnih podataka (ime i email adresa) za marketinške i analitičke svrhe. Naš legitiman interes temelji se na vašim željama kako bismo vam mogli bolje prilagoditi našu ponudu i u konačnici ponuditi usluge koji bolje odgovaraju vašim potrebama i željama. Također, imamo legitiman interes za obradu osobnih podataka u analitičke svrhe.

 1. Objavljivanje osobnih podataka

Obrada vaših podataka s najvećom pažnjom i povjerljivošću jedna je od naših temeljnih vrijednosti. Ako tako zakon nalaže, vaši se podaci mogu otkriti trećim stranama. Zapošljavamo pružatelje usluga i obrađivače podataka kako bi obrađivali podatke u naše ime. Te usluge uključuju usluge usluge hostinga i održavanja, usluge analize, usluge slanja poruka e-pošte. Ove treće strane su naši obrađivači podataka i mogu obrađivati ​​samo osobne podatke u mjeri potrebnoj za pružanje vlastitih usluga. Naši obrađivači podataka su u ugovornoj obvezi da se ti podaci tretiraju u najstrožem povjerenju. Zabranjeno im je da koriste podatke na bilo koji drugi način nego što je potrebno. Poduzeti su potrebni koraci kako bismo osigurali da naši obrađivači podataka, uključujući pružatelje usluga i ostale obrađivače koji rade za UnaVitu  podržavaju i štite povjerljivost vaših podataka.

Neki od naših obrađivača podataka nalaze se izvan EU / EAA. Slijedom toga, dijelit ćemo vaše osobne podatke sa zemljama izvan EU / EEA. Međutim, te informacije pružamo samo u slučaju da primatelj ispunjava važeće uvjete.

Postoje slučajevi kada otkrivamo ne-osobne podatke našim partnerima u anonimnom obliku. Takvi neosobni podaci mogu sadržavati informacije o broju posjetitelja web stranice .

Možemo otkriti vaše podatke u onoj mjeri u kojoj u obvezi ili podijeliti vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu s bilo kojom zakonskom obvezom ili uputama Suda ili bilo kojeg drugog tijela nadležne jurisdikcije.

 1. Vaša prava

Ako nam date osobne podatke na našim web stranicama ili drugim kanalima, to se čini na potpuno dobrovoljnoj osnovi. Ako odlučite ne pružiti tražene informacije, različite pogodnosti možda vam neće biti dostupne. U određenim slučajevima samo oni koji su nam poslali potrebne osobne podatke moći će koristiti određene usluge i na drugi način iskoristiti aktivnosti i ponude dostupne na našoj web stranici. Pružamo brojne opcije, ovisno o točnim okolnostima, kako bismo vam pomogli da zadržite kontrolu nad vašim podacima. Ove opcije mogu uključivati ​​online prikazivanje i uređivanje podataka. Možda je moguće otkazati pretplatu na usluge ili brisati korisničke račune ili dobiti informacije o zadržanim podacima.

Svojim osobnim podacima možete pristupiti i izmijeniti ih u bilo kojem trenutku javljanjem an mail: info@unavita.hr

Općenito, imate sljedeća prava:

7.1 Pravo na zahtjev za pristup vašim osobnim podacima

Imate pravo na pristup nekim osobnim podacima koje pružate UnaViti. Pišući nam na adresu info@unavita.hr  možete zatražiti detalje informacija o vama koje posjedujemo i obrađujemo, uključujući svrhe za koje se oni upotrebljavaju.

7.2 Pravo na izmjenu i / ili brisanje Vaših osobnih podataka

Imate pravo zatražiti ispravljanje, dopunjavanje, brisanje ili blokiranje pohranjenih osobnih podataka. Da biste to učinili, pošaljite svoj zahtjev na: info@unavita.hr . Bez nepotrebnog kašnjenja pri prijemu vašeg zahtjeva, mi ćemo se udovoljiti u zahtijevanoj mjeri. Ako iz bilo kojeg razloga ne možemo udovoljiti vašem zahtjevu, kontaktirat ćemo vas.

7.3 Pravo na ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka

U posebnim okolnostima, imate pravo ograničiti obradu vaših osobnih podataka. Da biste zatražili ograničenje, molimo Vas da nas kontaktirate na: info@unavita.hr

7.4 Pravo na prijenos podataka

Imate pravo primati svoje osobne podatke (koji se tiču samo vas) u strukturiranom, uobičajenom obliku i strojno čitljivom formatu (“prenosivost podataka”) i imate pravo prenijeti ove podatke drugom kontroleru podataka. Da biste zatražili prenosivost podataka, molimo Vas da nas kontaktirate na: info@unavita.hr

7.5 Pravo na odbijanje obrade osobnih podataka i otkazivanje pretplate

Imate pravo tražiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke kada se obrada temelji na legitimnom interesu UnaVite npr. za marketinške svrhe. Obavijestit ćemo vas u ovom pravilima o privatnosti ako namjeravamo koristiti vaše podatke za takve svrhe ili namjeravamo otkriti vaše podatke trećoj strani za takve svrhe. U bilo kojem trenutku možete ostvariti svoje pravo na prigovor tako što nas kontaktirate na info@unavita.hr ili pisanim putem na poštansku adresu navedenu na kraju ovog dokumenta.

Email-ovi koje vam šalje UnaVita, a koji sadrže bilten ili marketinški sadržaj uključuju opciju otkazivanja pretplate slijedeći upute navedene u emal-u. Ako ne želite primati e-poštu od nas, jednostavno kliknite na hipervezu za otkazivanje pretplate i prestat ćemo slati email-ove.

7.6 Pravo na povlačenje vašeg pristanka u bilo kojem trenutku

U svakom trenutku imate pravo povući vaš pristanak na obradu vaših osobnih podataka. Povlačenje suglasnosti, međutim, neće utjecati na zakonitost obrade temeljem pristanka prije njezina povlačenja. Kontaktirajte nas na info@unavita.hr kako biste povukli svoj pristanak.

Ako želite povući vašu suglasnost za primanje promidžbenih informacija i ponuda općenito, uključujući email-ove, tekstualne poruku, telefon ili bilo koji drugi elektroničko sredstvo, to možete učiniti u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na info@unavita.hr Ako imamo sumnje u vezi s vašim identitetom, možemo od vas tražiti da potvrdite identifikaciju.

7.7 Uvjeti i / ili ograničenja vaših prava

Mogu postojati uvjeti ili ograničenja za gore navedena prava. Iz tih razloga nismo u mogućnosti jamčiti vaše pravo na prijenos podataka, jer ono ovisi o specifičnim okolnostima aktivnosti obrade.

 1. Zadržavanje vaših osobnih podataka

UnaVita neće zadržati vaše osobne podatke duže nego što je potrebno za svrhe za koje se obrađuju u okviru sljedećih aktivnosti:

Newsletter/bilten

– članstvo u asocijaciji

-polaznici edukacije

– Prijavljen za Newsletter/bilten (npr. putem online kanala opcije odjavljivanja.)

Koji će se osobni podaci izbrisati ako se prijava za Newsletter/bilten ne aktivira?Svi osobni podaci, kao što su: ime, email i bit će izbrisani. Potpuno brisanje.
Kada će se izbrisati osobni podaci?Osobni podaci bit će ručno izbrisani, ili automatski ako se stisne odjava.
Koji će se osobni podaci čuvati nakon 3 godine neaktivnog razdoblja?Nijedan osobni podatak neće se čuvati, osim ako to nije propisano lokalnim obveznim zakonom.
 1. Sigurnost informacija i integritet podataka

Poduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništavanja, gubitka, izmjene, neovlaštenog korištenja, otkrivanja ili pristupa, posebice kada obrada uključuje prijenos podataka preko online, kao i protiv svih ostalih nezakonitih oblika obrade i zlouporabe.

UnaVita može koristi obrađivače treće strane za prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka. Svi obrađivači podataka koje angažira UnaVita obrađuju samo vaše osobne podatke u skladu s UnaVita -inim uputama i zakonski su dužni pridržavati se strogih sigurnosnih postupaka prilikom rukovanja osobnim podacima.

9.1 Čuvanje sigurnosti podataka

UnaVita može zaposliti treće strane za prikupljanje osobnih podataka u njeno ime. U takvim slučajevima, te treće strane podliježu ugovorima o povjerljivosti i obradi podataka, a UnaVita će ih uputiti da se u potpunosti pridržavaju UnaVita politike privatnosti.

Gdje smo vam pružili ili gdje ste odabrali lozinku koja vam omogućuje pristup određenim dijelovima naše web stranice, vi ste odgovorni da ta lozinka ostane povjerljiva. Molimo vas da ne svoju lozinku ne dijelite.

Nažalost, prijenos podataka putem interneta nije posve siguran. Iako se trudimo maksimalno zaštititi vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti sigurnost vaših podataka koji se prenose na našu web stranicu; bilo koji prijenos se obavlja na vlastiti rizik. Nakon što primimo Vaše podatke, primjenjujemo stroge postupke i rigorozne sigurnosne mjere kako bismo spriječili neovlašteni pristup.

9.2 Društvene mreže

Naša web stranica pruža vam društvene dodatke s različitih društvenih mreža. Ako odlučite stupiti u interakciju s društvenom mrežom, vaša aktivnost na našoj web stranici bit će dostupna i društvenim mrežama kao što su Facebook

Ako ste se prijavili na neku od tih web stranica društvenih mreža tijekom posjeta nekoj od naših web stranica web stranica društvene mreže može dodati te informacije u vaš profil. Ako ste u interakciji s jednim od društvenih dodataka, te će se informacije prenijeti na web stranicu društvene mreže. Ne možemo spriječiti prikupljanje podataka i prijenos informacija putem društvenih dodataka. Pažljivo pročitajte pravila o privatnosti svojih društvenih mreža za detaljne informacije o njihovom prikupljanju i prijenosu osobnih podataka, vašim pravima i načinu postizanja zadovoljavajućih postavki privatnosti.

Osim toga, kako biste poboljšali svoje iskustvo vaši se podaci mogu proslijediti trećoj strani (npr. Facebooku) za obradu u skladu s pravilima o zaštiti podataka i privatnosti.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/

Google+: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/unavita-croatia/

Instagram:  https://www.instagram.com/unavita_croatia/

 1. Kontakt informacije

Ako imate pitanja o našoj politici privatnosti ili obradi osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte.

UnaVita
Vijenac 5b/6
10 000 Zagreb
TeL 091 495 04 51

 1. Izmjene ove politike

UnaVita se obvezala pridržavati se temeljnih načela privatnosti i zaštite podataka. Zbog toga redovito pregledavamo našu politiku privatnosti kako bismo podatke pratili i uskladili s načelima privatnosti i zaštiti podataka. Ova politika privatnosti može se s vremena na vrijeme mijenjati kako bi se zadržala korak s novim razvojem i prilikama koje se odnose na internet i kakobi ostala usaglašena sa važećim zakonima. Sve promjene koje možemo načiniti u politici privatnosti u budućnosti bit će objavljene na ovoj stranici i, prema potrebi, možete biti obaviješteni putem e-pošte.

Zadnje ažuriranje: svibanj 2018.